U četvrtak počinje sajam privrede u Novoj Pazovi

Autor:

Vesti

24.09.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opština Stara Pazova i Regionalna privredna komora Sremskog okruga organizuju 13. Regionalni sajam privrede, koji će biti održan u prostoru Kompleksa sportsko-rekreativnih bazena u Novoj Pazovi.

Foto: Promo foto

Na sajmu će svoj proizvodni program i svoje usluge predstaviti privrednici iz oblasti metalne i plastična galanterija, prerade drveta, hemijske industrije, IT opreme, građevinarstva, tekstila, obuće, prehrambene industrije, mehanizacije, poljoprivrede, turizma i ugostiteljstva.

Foto: Promo foto

Poslednjih nekoliko godina Opština podstiče, razvija i promoviše sve svoje postojeće turističke potencijale, posebno one u vezi sa rekom Dunav i njenim prirodnim bogatstvima, a očekuje se da će se, kroz manifestacije, aktivni i gastronomski turizam i kroz predstojeći Sajam, pomoći da se raspoloživi kapaciteti još efikasnije upotrebe u narednom periodu.

Foto: Promo foto

Sajam se održava od 26. do 27. septembra 2019. godine, a radno vreme je od 10 do 19h. Ulaz je besplatan.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading