CarGo: startap akceleratori važni za budućnost Srbije

Autor: Republika

Vesti

09.08.2019

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Guberinić se zahvalio Francuskoj privrednoj komori.

Foto: youtube.com/Car:Go Go Anywhere

Direktor kompanije CarGo Technologies Vuk Guberinić zahvalio se na čestitki Francuske privredne komore za ulazak na Forbsovu listu deset svetskih kompanija, ali i na podršci koja je ova komora dala CarGo-u na samim počecima kada je CarGo bio deo njihovog startap akceleratora.

Guberinić je rekao da je CarGo bio jedan od tri startapa iz Srbije koja su odabrana na konkursu da dobiju podršku poslovne mreže Francuske privredne komore

- Startap akceleratori, kakav je imala Francuska privredna komora, važni su za budućost razvoja inovativne privrede u Srbiji. Nama je puno pomogao i verujem da će pomoći i drugim startapovima. Aplikacije će biti zamajac razvoja Srbije i to je prava privredna šansa naše zemlje - rekao je Guberinić.

Direktor kompanije CarGo Technologies rekao je da aplikacije, nove tehnologije i inovacije koje donose startapovi predstavljaju sponu Srbije sa modernim svetom.

- Jasno je da zastareli modeli neće moći da opstanu na tržištu u novom dobu razvoja. Zato je potrebno digitalizovati brojne industrije. Mi smo pokazali da za taj posao nije potrebna nikakva finansijska podrška od države, već samo stabilno poslovno okruženje - zaključio je Guberinić i dodao da će CarGo nastaviti da gradi svoj ekosistem, a da će rezultati biti vidljivi za celu srpsku privredu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading