I poznati uplaćuju loto tikete: Milione bi trošili na putovanja, čamce i alat

Autor:

Vesti

06.09.2017

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željno iščekivana sedmica ove nedelje iznosi više od dva miliona dinara, a čitava Srbija, pa i poznate ličnosti, već je uplatila ili smišlja kombinacije s kojim će učestvovati u čuvenoj igri Državne lutrije Srbije.

Foto: ST/N. PANČIĆ, Đ. KOJADINOVIĆ
Bule Goncić, Nada Macura i Bora Čorba znaju šta bi uradili s parama kad bi bili srećne ruke

Sa sedmicom na lotu možete život da izmenite iz korena, a evo šta pojedine srpske zvezde kažu kako bi one raspodelile dobitak ukoliko bi postale loto milioneri.

MOLERAJ I ALAT

Glumac Svetislav Goncić kaže da ponekad uplati tiket, ali da dosad nije bio srećne ruke.

- Supruga i ja s vremena na vreme uplatimo loto. Nažalost, nismo ništa dobili dosad, ali nikad se ne zna. Kada bih dobio toliku svotu novca, najpre bih deo izdvojio za decu bez roditeljskog staranja jer su ona naša budućnost, a u budućnost treba ulagati. Ostatak novca bi mi dobrodošao za nabavku alata u mojoj radionici, ali i za krečenje stana - šali se Goncić.

Još uvek pod utiskom leta, pevačica Ivana Jordan kaže da bi od dobitka sebi kupila lep čamac, ali da bi joj novac poslužio i za ulaganje i usavršavanje.

- Važno je ulagati u sebe - duhovno i fizički, i na taj način se nadograđivati. Pored toga, tu svotu novca ne bi bilo loše uložiti u neku firmu i tako udvostručiti pare - navodi naša sagovornica.

Bora Đorđević, pevač grupe Riblja čorba, kaže za Srpski telegraf da 2.150.000 dinara, koliko će iznositi sedmica u petak, ne bi ni u šta uložio, već da bi ih pametno iskoristio, i to na putovanja.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading