Predstavnici "Dunav osiguranja" obišli poplavljena mesta

Autor: Republika

Vesti

12.06.2019

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici Kompanije "Dunav osiguranje" posetili su poplavljena područja, pre svih prigradska naselja na području Kraljeva i Lučana, koja su u junskim poplavama pretrpela najveće štete.

RepublikaFoto: Tanjug/S. PETROVIĆ
Foto: Ilustracija

- Prve procene već su izvršili stručni timovi Kompanije "Dunav"  i u toku je postupak obrade odštetnih zahteva. Direkcija za naknadu šteta će svojim postupanjem učiniti sve da osiguranici Kompanije koji su pretrpeli štetu po osnovu ostvarenja rizika od poplave na ovom području, uz uslov da je rizik bio predviđen ugovorom o osiguranju, adekvatno i na najbrži mogući način budu obeštećeni - rekao je Miloš Milovanović, direktor Direkcije za naknadu šteta u Kompaniji "Dunav osiguranje", koji je istakao i sledeće:

- U zavisnosti od svakog konkretnog ugovora o osiguranju, osiguranici koji su imali zaključeno osiguranje od rizika poplave, nezavisno od konkretne vrste osiguranja, polažu pravo na naknadu štete saglasno zaključenom ugovoru o osiguranju i opštim i posebnim uslovima osiguranja. To se odnosi na sve vrste imovinskih osiguranja od kojih posebno izdvajamo osiguranje objekata, osiguranje opreme, osiguranje useva i plodova, kombinovano osiguranje motornih vozila...

Stručni timovi Kompanije će u poplavljenim područjima nastaviti da predstavljaju značaj osiguranja i da u direktnim razgovorima s građanima predoče sve prednosti osiguranja, kao i da im  pomognu u izboru pokrića rizika kojima bi na adekvatan način zaštitili svoju imovinu i interese, pogotovo kada je u pitanju osiguranje od prirodnih nepogoda, čije je nastupanje nepredvidljivo i možda retko, ali koje mogu imati katastrofalne posledice, u šta smo se svi, nažalost, uverili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading