Napredak radova na projektu Skyline Belgrade: Prvi stanari već krajem 2019. godine

Autor:

Vesti

17.05.2019

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predstavnici medija obišli su pokazni stan koji se nalazi u okviru gradilišta stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade i ispratili su napredak prve faze završnih radova na kuli A. Uzorni stan biće od sada dostupan svim potencijalnim kupcima koji su zainteresovani za više informacija o samom kompleksu, kvalitetu gradnje, uslovima kupovine, ali i brojnim drugim detaljima, poput opremljenosti, vrste materijala i svim dodatnim sadržajima.

RepublikaFoto: Promo foto
Skyline Belgrade

Kako smo saznali u Skyline-u, radovi na gradilištu napreduju, a prvi stanari useliće se u svoje domove već krajem 2019. godine.

Osim prilike da po prvi put iskuse pogled iz budućeg stana u realnom prostoru, svi zainteresovani imaće mogućnost da se informišu o svim pogodnostima koje život u ovom stambenom kompleksu pruža, poput dvadesetčetvoročasovne recepcije, najvećeg zatvorenog privatnog bazena u gradu, video nadzora i najboljeg pogleda u gradu.

RepublikaFoto: Promo foto

Investitor projekta je AFI Europe, koji je prisutan na našem tržištu od 2005. godine sa projektima "Airport City Belgrade" i "Central Garden".

Ekskluzivna prodaja stanova poverena je vodećoj konsultantskoj kući za nekretnine u Srbiji – CBS International, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading