AIK Banka na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Autor: Republika

Vesti

13.05.2019

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao i do sada AIK Banka predstaviće poljoprivrednim proizvođačima svoju ponudu na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu Novom Sadu, koji se održava od 11. do 17. maja 2019. godine.

Foto: Promo foto

Sa ciljem aktivne podrške poljoprivredi i agrokompleksu AIK Banka je za poljoprivredne proizvođače pripremila posebnu sajamsku ponudu: Subvencionisani poljoprivredni kredit u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede kao i Dugoročni investicioni kredit za finansiranje investicija u poljoprivrednoj proizvodnji.

Subvencionisani poljoprivredni kredit se daje na period do 60 meseci sa kamatom od 1%, dok su kod Dugoročnog investicionog kredita rokovi otplate do 120 meseci i sa mogućnošću dobijanja grace perioda.

AIK Banka prepoznata je kao jaka, stabilna i pouzdana finansijska institucija u čitavom regionu. Evropsko poslovno veće u okviru svojih nagrada International Socrates Award Ceremony, dodelilo AIK Banci priznanje za najbolju regionalnu instituciju, a prestižni britanski ekonomski magazin International Banker, u okviru svojih nagrada Banking Awards, dodelio je AIK Banci u 2018., četvrtu godinu za redom nagradu za najbolju komercijalnu banku u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading