Završena druga u seriji poslovnih trka: Evo ko je pobednik

Autor: Republika

Vesti

26.04.2019

17:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći tim bilding događaj u Kragujevcu okupio preko 150 zaposlenih, a pobednik trke je kompanija JP Putevi Srbije.

RepublikaFoto: Promo foto
Detalj sa trke u Kragujevcu

Kragujevac je u četvrtak, 25. aprila bio centar najvećeg tim bilding događaja u Srbiji - SBB Serbia Business Run. Preko 150 zaposlenih iz 20 društveno najodgovornijih kompanija iz jednog od najvažnijih administrativnih, kulturnih i industrijskih centara Srbije takmičilo se u drugoj od 5 serija poslovnih trka koje se u 2019. godini održavaju u najvećim poslovnim centrima naše zemlje.

Pobednik timske trke na 5 km u Kragujevcu je kompanija JP Putevi Srbije, dok je kompanija sa najvećim brojem zaposlenih bila SBB.

Najbolji u muškoj konkurenciji bio je Kristijan Stošić iz preduzeća JP Putevi Srbije, a u ženskoj konkurenciji najbolja je bila Jagoda Stolić iz Popay Gym-a.

Kragujevac Business Run podržali su SBB, Intersport, Erste Banka i Hemofarm. Dok je trka u Šumaricama podržana i od strane Kragujevac Plaze, Hotela Šumarice i lokalnih partnera iz Kragujevačkog polumaratona.

RepublikaFoto: Promo foto

SBB Serbia Business Run je jedinstveni tim bilding događaj čiji je cilj širenje svesti o zdravlju i zdravim životnim stilovima kroz trčanje kao idealnim načinom rekreacije. Serbia Business Run je serija od 5 poslovnih trka koja spaja zaposlene iz kompanija sa teritorije Srbije kroz trčanje. Organizator serije Serbia Business Run je Beogradski trkački klub. Beogradski trkački klub je prvi i najveći rekreativni trkački klub za sve ljude koji bi da počnu ili unaprede svoje trčanje.

U 2019. zajedno sa Fondacijom Ane i Vlade Divac SBB Serbia Business Run počinje i kampanju prikupljanja sredstava za stipendiranje izvrsnih mladih koji dolaze iz socijalno ugroženih porodica. Kompanije koje se uključe kroz donaciju jedne godišnje stipendije u iznosu od 110.000 RSD stiču pravo na posebnu cenu startnih paketa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading