Banca Intesa ponovo najbolja u Srbiji

Autor: Sponzorisan tekst

Vesti

26.03.2019

13:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni finansijski magazin Global Finance proglasio je Banca Intesa za "Najbolju banku u Srbiji" za 2019. godinu.

RepublikaFoto: Promo

Svoj odabir najuspešnijih banaka u više od 150 zemalja sveta urednici časopisa zasnovali su na analizi brojnih kriterijuma poslovanja, od rasta aktive i inovativnosti proizvoda, do strateških partnerstava i razvoja poslovanja. Pored objektivnih kriterijuma, uredništvo se rukovodilo i ocenama analitičara, konsultanata i predstavnika bankarskog i korporativnog sektora.

- Izuzetna nam je čast što nam je magazin Global Finance po četvrti put dodelio ovo ugledno priznanje, koje je potvrdilo ispravnost naše poslovne strategije i u protekloj godini. Nastavili smo da beležimo odlične rezultate, uz rast plasmana građanima i privredi, transformaciju poslovnog modela, kao i dalju digitalizaciju, što će u narednom periodu biti ključni pokretač našeg održivog rasta i zadovoljstva naših klijenata - izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

RepublikaFoto: Promo

Banca Intesa zauzima vodeću poziciju na tržištu Srbije prema svim ključnim parametrima uspešnosti poslovanja - ukupnoj aktivi, kapitalu, kreditima i depozitima klijenata. Banka posluje sa 1,38 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica, malog biznisa, malih i srednjih preduzeća, multinacionalnih i velikih kompanija, kojima stavlja na raspolaganje sveobuhvatnu ponudu modernih proizvoda i uslugu najvišeg nivoa.

Magazin Global Finance, sa sedištem u Njujorku i kancelarijama u Londonu i Milanu, od 1987. godine predstavlja važan izvor finansijskih informacija i analiza za čitaoce u 188 zemalja širom sveta. Ovaj renomirani časopis izdaje se na mesečnom nivou u tiražu od preko 50.000 primeraka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading