Vandali iskopali oči na muralu Kralja Petra Prvog Karađorđevića u Sremskoj Mitrovici!

Autor: N.B.

Vesti

24.03.2019

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokret za obnovu Kraljevine Srbije (POKS) poziva policiju da pod hitno pronađe i uhapsi vandale koji su uništili mural Krala Petra Prvog Karađorđevića ispred prostorija Gradskog odbora u Sremskoj Mitrovici.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Vandalizam u Sremskoj Mitrovici: Oštećen mural kod prostorija POKS

- Užasnu poruku su ostavili oni koji su iskopali oči kralja Petra na muralu ispred prostorija POKS u Sremskoj Mitrovici. Ne bi nas čudilo da se to desilo na Kosovu i Metohiji, jer su šiptarski ekstremisti iskopali oči kraljice Simonide na fresci u manastiru Gračanica. Nismo verovali da se to može desiti u gradu koji je kralj Petar oslobodio i pripojio Srbiji. Verujemo da će policija biti efikasna u pronalaženju, a sud u kažnjavanju počinilaca, jer je važno da država pokaže odlučnost da neće tolerisati ovakve ispade - izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojković.

On je naglasio da POKS poručuje svima onima koji se ne slažu sa njihovom politikom da se ne plaše nikakvih napada i da će nastaviti da se još jače i strastvenije bore za obnovu kraljevine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading