Direktna Banka na Međunarodnom sajmu automobila ponudila specijalne uslove za auto kredite

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

21.03.2019

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktna Banka će na predstojećem Međunarodnom sajmu automobila, koji se održava u periodu od 22. do 31. marta, predstaviti specijalne uslove kreditiranja kupovine novih i polovnih automobila. Promotivni uslovi za auto kredite Direktne Banke važiće do kraja juna 2019. godine.

Foto: Promo foto

U okviru posebne ponude Direktna Banka odobrava auto kredite indeksirane u evrima sa fiksnom kamatnom stopom i bez prenosa zarade, bez troškova održavanja kreditne partije, bez obaveznog Kasko osiguranja, kao i bez zaloge na vozilu za sve iznose kredita.

Foto: Promo foto

- Pored atraktivnih uslova kreditiranja, svim zainteresovanim posetiocima omogućili smo podnošenje zahteva za auto kredit na štandu Direktne Banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu. Građani koji nisu u mogućnosti da posete Sajam autombila promotivnu ponudu mogu da iskoriste u naredna tri meseca, i to u celokupnoj poslovnoj mreži Banke, koju čini 47 ekspozitura širom Srbije, kao i kod ovlašćenih dilera za Citroën i Ford vozila - izjavio je Dušan Divljanović, direktor Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke.

Procedura odobrenja kreditnog zahteva je jednostavna i brza, obavlja se bez otvaranja tekućeg računa, dok odgovor na zahtev klijent dobija u najkraćem mogućem roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading