Globalni liderski samit 16. februara u Beogradu: Prenos govora u 135 zemalja širom sveta!

Autor: Republika

Vesti

09.03.2019

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najuticajniji ljudi iz svojih sfera poslovanja podeliće svoje iskustvo i znanje sticano godinama na četvrtom "Globalnom liderskom samitu" (GLS) koji će biti održan 16.03. 2019. godine u hotelu Crown Plaza u Beogradu.

RepublikaFoto: wikimedia.org/White Writer

GLS se emituje u formi video predavanja visoke rezolucije, u preko 135 zemalja širom sveta, na 60 jezika. Očekuje se da oko 445.000 lidera i liderki prate ovu konferenciju širom planete. 

Tema ovogodišnjeg samita jeste "Svako ima uticaj". Predavači Karla Haris (potpredsednica, direktorka i savetnica u firmi Morgan Stenli), Džon Maksvel (stručnjak sa liderstvo;autor bestselera;savetnik), Rasmus Ankersen (pisac bestselera;preduzetnik), Sajmon Sinek (pisac bestselera prema Njujork Tajmsu;optimista), T.D. Džejk (osnivač i pastor crkve "Poters Haus") i Kreg Grošel (jedan od osnivača & pastor Lajf crkve) podeliće sa prisutnima svoje iskustvo i znanje sticano godinama, koje je odmah primenjivo.

Pored predavača, na događaju koji je organizovala Willow Creek Association iz SAD u saradnji sa Evanđeoskim udruženjem studenata iz Srbije, svoje mišljenje će dati i uvaženi panelisti sa naših prostora. 

Predavanja su otvorena za sve koji žele, a za prijave i cenu učešća pogledajte više na www.gls.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading