PREPORUKA STRUČNJAKA ZA IZBOR PRAVE SLAVINE: Glava manje boli uz "Genebre" baterije

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

29.12.2018

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavine koje pucaju, cure, izleću iz ležišta i prave poplave od kojih se podiže parket u stanu, a zidovi ostaju vlažni... Zvuči kao prava noćna mora, ali svako od nas, ako bar jednom nije zatekao takvo stanje u svom domu, sigurno poznaje nekoga kome su nekvalitetne slavine izbile iz džepa mnogo novca jer je posle poplave morao da renovira stan.

RepublikaFoto: Promo foto

Stručnjaci i vodoinstalateri zato preporučuju da prilikom kupovine i ugradnje slavina (baterija kako ih stručno nazivaju) budete veoma obazrivi. Kvalitet, kažu, treba da bude na prvom mestu.

Najvažnije za svakog kupca je da su slavine ovog proizvođača izrađene od kvalitetnog materijala

Ali ostaje pitanje cene jer najčešće mislimo da je najbolje za nas ono što je i najskuplje. Da to nije tačno, potvrđuje čuveni španski proizvođač mesingane armature "Genebre", koji u svom asortimanu ima više desetina modela slavina kako za kuhinje i kupatila tako i za javnu namenu.

RAZNOVRSNA PONUDA

"Genebre" nudi različite kuglaste slavine, među kojima su trokrake i slavine za punjenje i pražnjenje, odbojni ventili, usisne korpe, ventili sigurnosti i radijatorski, termoglave, zadržači nečistoće, različite spojnice i još mnogo toga.

RepublikaFoto: Promo foto

Najbolja preporuka za "Genebre" proizvode dolazi od generalnog zastupnika ove kompanije u Srbiji firme TDM, koja u portfoliju ima ispisano na stotine velikih projekata, počev od rekonstrukcije toplovoda u Ulici vojvode Stepe preko renoviranja Avalskog tornja, Aerodroma "Nikola Tesla", najvećih kliničko-bolničkih centara, sportskih dvorana i toplana širom zemlje.

5 godina garancije za "Genebre" slavine

To su preporuke koje ulivaju poverenje i kada je u pitanju armatura španskog proizvođača koja se nalazi i u ponudi TDM. Razlozi zbog kojih je ova uspešna domaća kompanija za partnera izabrala "Genebre" su besprekoran kvalitet, dug vek trajanja, zanimljiv dizajn i ekonomična cena.

GARANCIJA KVALITETA

Najvažnije je za svakog potencijalnog kupca to što su slavine o kojima govorimo izrađene od kvalitetnog materijala. Ako se odlučite za njih, ne treba da razmišljate o tome da li će slučajno posle duže upotrebe na toj slavini poteći voda izmenjenog kvaliteta, što nije isključeno ako kupite jeftine slavine neproverenih proizvođača.

RepublikaFoto: Promo foto

Kvalitet se ogleda i u postojanosti, pa tako "Genebre" slavine ne gube sjaj, pa ćete uz minimalno redovno održavanje imati bateriju koja će dugo godina biti "kao nova". U ponudi su i najrazličitiji modeli i oblici, od modernog do retro dizajna koji se uklapaju u najraznovrsnije enterijere.

RepublikaFoto: Promo foto

Kada na sve to dodamo podatak da garancija za "Genebre" slavine traje čak pet godina u kućnoj upotrebi, onda je jasno da je reč o ozbiljnom proizvođaču. Treba napomenuti da kada su u pitanju baterije koje se ugrađuju u objekte javne namene poput hotela, tržnih centara i aerodroma, garancija važi dve godine.

Izbor je na vama, a savet stručnjaka je da ako nemate proverene i kvalitetne slavine, ne bi bilo loše da pre dužeg odsustva iz kuće zatvorite vodu na glavnom ventilu.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading