Er Srbija poželela dobrodošlicu francuskom Vansiju

Autor: Republika

Vesti

21.12.2018

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povodom preuzimanja Aerodroma Nikola Tesla od strane francuske kompanije Vansi, nacionalni avio-prevoznik Er Srbija poželeo je dobrodošlicu novom koncesionaru koji će narednih 25 godina upravljati beogradskim aerodromom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

- U ime srpske nacionalne avio-kompanije, neizmerno se zahvaljujem na saradnji dosadašnjem timu Aerodroma Nikola Tesla Beograd, na čelu sa direktorom Sašom Vlaisavljevićem, i želim dobrodošlicu novom timu koji će nadalje voditi tu značajnu vazdušnu luku. Aerodrom Nikola Tesla je i naš dom i izuzetno važno čvorište saobraćajne mreže. Baš zbog toga, naše snažno, konstruktivno i posvećeno partnerstvo, može da bude samo od koristi svim stranama - izjavio je generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit.    

Izvršni direktor Er Srbije Branislav Malović ocenio je da je dolazak kompanije Vansi izuzetno značajan podsticaj za dalji razvoj, modernizaciju i unapređenje poslovanja Aerodroma Nikola Tesla.

- Er Srbija godišnje preveze gotovo polovinu putnika koji koriste beogradski aerodrom i dolazak novog partnera znači novi podsticaj daljem jačanju odnosa i saradnje. Uveren sam da ćemo zajedno, kroz saradnju svih službi, doprineti još boljim rezultatima srpske ekonomije i turizma - zaključio je Malović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading