GOTOVO JE SA LEPIM VREMENOM: Spremite jakne, stiže ledeni talas

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

14.11.2018

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Obla;no i hladnije vreme stiže danas, tek kada smo duboko zagazili u novembar i nauživali se u pogodnim vremenskim prilikama. Nakon tople jesenje uvertire, polako se menja slika.

RepublikaFoto: pixabay.com

U većini predela biće suvo, dok će slaba kiša padati tek ponegde u južnim i centralnim predelima. Duvaće umeren do pojačan severozapadni vetar, na istoku Srbije i jak. Minimalna temperatura od 2 do 9, maksimalna dnevna 11 do 16 stepeni.

U Beogradu predostoji promenljivo oblačno vreme, malo hladnije i suvo. Severozapadni vetar neće zaobići ni prestonicu. Minimalna temperatura 9, a maksimalna dnevna 16 stepeni.

Narednih dana u Srbiji sledi potpuni obrt i dalji pad temperature. Biće uglavnom suvo , uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U ponedeljak još hladnije, a tokom dana sa juga i istoka očekuje se naoblačenje sa kišom, susnežicom i snegom. Maksimalna temperatura u ponedeljak kretaće se u rasponu od 4. do 8. stepena.

U Beogradu narednih dana temperatura će biti u padu. Očekuje se uglavnom suvo vreme, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. U ponedeljak još hladnije, a krajem dana i tokom večeri očekuje se naoblačenje.

Iznad većeg dela Evrope u sredu suvo, dok se kiša i pljuskovi očekuju na severozapadu Evrope i u oblasti Crnog mora. Slabih padavina biće ponegde i na istoku kontinenta. Najhladnije biće u Rusiji, temperatura do -1 stepen, a najtoplije na jugu Evrope, sa temperaturom ponegde i preko 20 stepeni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading