(VIDEO) Kapa dole za policajca iz Vranja: Našao novčanik sa 300 evra i nije se dvoumio šta da učini

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

08.11.2018

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Zdravković (46), policajac iz Vranja, pronašao je na ulici novčanik sa 310 evra i odmah vratio vlasnici, istog onog dana kad je žurio kući da sa sinom gleda Zvezdu protiv Liverpula.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Vraćali smo se od lekara Lenjinovom ulicom kada sam u blizini apoteke video malo veći crni ženski novčanik. Uzeo sam ga i otvorio, a u njemu je bilo 1.250 dinara, šest novčanica od po 50 evra, kao i nekoliko platnih kartica, zdravstvena knjižica i lična karta, ali i donorska kartica, što me je posebno iznenadilo i obradovalo - priča Zdravković i dodaje da je odmah obavestio policijsku upravu u Vranju.

Sreća je bila, kako kaže nalazač, što je u novčaniku bila i lična karta, pa je odmah saznao ko je vlasnik novčanika i gde stanuje.

- Ispostavilo se da, sve do poziva policije, žena nije ni znala da je izgubila novčanik. Uopšte nije primetila da joj je ispao iz torbe ili da ga je negde ostavila. Bila je srećna i iznenađena što joj iz novčanika nije ništa uzeto, posebno što je pored novca imala i sva važna dokumenta koja bi ponovo morala da vadi – priča Zdravković.

Sašin sin Marko kaže da se on i tata nijednog trenutka nisu dvoumili šta da rade.

- Odmah smo pomislili kako je neko zabrinut i požurili smo da mu vratimo novčanik. Smatram da bi tako postupio svako - poručuje Marko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading