Prizor od koga suze kreću na oči: Slepa i nepokretna starica, već nedeljama čeka da je neko preuzme iz vranjske bolnice

Autor:

Vesti

08.11.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pacijentkinju staru 87 godina, koja je slepa i nepokretna, niko ne želi već nedeljama da preuzme iz vranjskog zdravstvenog centra.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kako opisuju zdravstveni radnici, a prenose "Večernje novosti", prizor od koga suze kreću na oči, ne ostavlja ravnodušnim zaposlene na Internom odeljenju, koji brinu o ovoj ženi, majci šestoro dece.

Oni kažu da je baka ćutljiva i tužna, ali da oni na sve načine pokušavaju da pozovu njenu decu, koja žive u Prvoneku, planinskom mestu nadomak Vranjske Banje.

Jasmina Ristić, glavna sestra ZC u Vranju, kaže da je rad na ovom slučaju u toku, te da su stupili u kontakt i sa zaposlenima u Centru za socijalni rad.

MINISTARSTVO NAREDILO OPŠTINAMA: Deca na ulici moraju da se zaštite, iznađite rešenje!

Zaposleni u vranjskoj bolnici navode da se ovakav slučaj nebrige najbližih ne pamti u ovoj zdravstvenoj ustanovi i da oni veruju daće neko od šestoro dece preuzeti brigu o bolesnoj majci, kojoj je zdravstveno stanje trenutno stabilizovano i nema potrebe za hospitalizacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading