(FOTO) Kolekcija zima-leto 2018: Ludo vreme zbunilo Beograđane! Pogodite šta su njih dvojica uradili!

Autor: Republika

Vesti

07.11.2018

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znate li onu narodnu "lako ti je poznati budalu, zimi nosi šešir, a leti šubaru"? Međutim, kako se vremenske prilike u Srbiji iz godine u godinu drastično menjaju, više ni ta umotvorina ne pije vodu. Ovih dana ćete na ulicama Beograda iza jednog ugla videti damu u sandalama, a već kod sledeće raskrsnice gospodina sa kožnom jaknom i šalom. Šta sa njima nije u redu i ko se zapravo tu obukao u skladu sa vremenskim prilikama? Imate li odgovor? Teško... Danas su definitivno svu pažnju prolaznika privukla dva gospodina...

Naime, ova fotografija na veoma simpatičan način prikazuje koliko nam muka zadaje "ludo" vreme! U toku dana se smenjuju po dva godišnja doba pa čak ni Macurina parola "slojevito oblačenje" ne pomaže mnogo.

Gospodin sa leve strane šeta u predvečerje u šorcu, majici kratkih rukava, a na nogama ima papuče. Tik uz njega hoda i drugi gospodin koji na sebi ima perjanu jaknu!

Ko tu greši?!

 

 

Ova fotogarfija je zapalila društvene mreže, a tekst uz nju na duhovit način opisuje zbinjujuću situaciju: "Kolekcija zima-leto 2018".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading