Tmurna subota sa olujnim udarima!

Autor:

Vesti

03.11.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji danas umereno do potpuno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području jak, a na jugu Banata i sa olujnim udarima. Minimalna temperatura od 13 do 17, maksimalna dnevna od 20 do 27 stepeni.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini biće oblačno i hladnije sa slabom kišom, a maksimalna temperatura od 15 do 19 stepeni.

U Beogradu danas umereno do potpuno oblačno i veoma toplo za ovo doba godine. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Minimalna temperatura 16, maksimalna dnevna 24 stepena.

Narednih dana u Srbiji i dalje veoma toplo za ovo doba godine, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala.

U košavskom području duvaće jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura za vikend kretaće se uglavnom od 20 do 26°C, a u ponedeljak i utorak od 17do 22°C.

U Timočkoj i Negotinskoj Krajini narednih dana biće hladnije sa slabom kišom.

U Beogradu narednih dana veoma toplo za ovo doba godine, uz smenu sunčanih i oblačnih intervala. Duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura za vikned do 24°C, dok se početkom sledeće sedmice očekuje svežije, ali će i dalje biti toplo.

Na severu i istoku Evrope danas oblačno sa kišom. Na centralnom i zapadnom Mediteranu očekuju se obilni pljuskovi sa grmljavinom. U ostalim predelima biće uglavnom suvo. Najhladnije na severu i istoku Evrope sa temperaturom od 5 do 10°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu, temperatura do 28°C.

Na Balkanskom poluostrvu danas umereno do potpuno oblačno i veoma toplo, dok se na zapadu i severozapadu očekuje svežije sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a na severnom Jadranu očekuju se obilni pljuskovi sa grmljavinom. Maksimalna temperatura od 16°C u severozapadnim do 28°C u centralnim i jugoistočnim predelima poluostrva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading