Kako uštedeti od 22.000 do 78.000 dinara za 6 meseci

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

01.11.2018

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planiranje kućnog budžeta, upravljanje troškovima domaćinstva, povećanje prihoda ili ušteda novca – to su teme koje okupiraju svaku porodicu. Kakva god da je materijalna situacija, uvek je potrebno planirati troškove i pametno upravljati novcem. Jedan od važnijih aspekata planiranja kućnog budžeta jeste i štednja. Troškovi za stan, računi, hrana i hemija, garderoba, auto - sve su to obaveze koje nas čekaju i nije lako snaći se u tom lavirintu i ostvariti uštedu.

Foto: Promo foto

Pa, gde se onda krije moguće rešenje?

Nije uvek lako povećati mesečne prihode, ali je  troškove koje imamo svakog meseca moguće smanjiti, a da pri tome ne gubimo na kvalitetu usluga koje koristimo. Danas su svakom domaćinstvu neophodni fiksni i mobilni telefon, internet i digitalna televizija, a novac koji za ove usluge izdvajamo jeste nešto na šta možemo uticati.

Foto: Promo foto

Kupujući više proizvoda ili usluga od jednog prodavca, možete dobiti bolju cenu. Na taj način ostvarujete značajnu uštedu.

 Na našem tržištu sve ove usluge objedinjene u jedan povoljan paket nudi  mts,  kroz  Box pakete. U aktuelnoj ponudi svi novi korisnici Box 4 paketa prvih 6 meseci usluge telefonije, interneta i televizije plaćaju samo 1 dinar.

S obzirom na to da je mesečna cena paketa od 3.699 do 12.999 dinara, ušteda koju ostvarujete ovim izborom može iznositi od 22.000, pa do neverovatnih 78.000 dinara. Razgovarajte neograničeno, surfujte brzinama svetlosti, uživajte u vrhunskom televizijskom sadržaju i uštedite!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading