Zapaženi nastup Državne lutrije Srbije na sajmu ICE AFRICA

Autor: Republika

Vesti

01.11.2018

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na najvećem sajmu industrije igara na sreću, koji se održao od 24. do 25. oktobra u najvećem gradu Južnoafričke republike Johanesburgu, Državna lutrija Srbije uspešno je predstavila svoje informatičko-poslovno rešenje, lutrijski informacioni sistem za operativno priređivanje klasičnih igara na sreću – Avalon. Ovo je bio prvi sajam koji je generisao ponudu „gejming“ sadržaja i opreme namenjen zemljama afričkog kontinenta na jednom mestu, sa 77 izlagača iz zemalja širom sveta.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Kljuc
Simonida Kažić, direktorka Državne lutrije Srbije

- Ponosni smo što je naš svetski sertifikovan softver Avalon prepoznat kao jedno od najboljih rešenja i koji u potpunosti ispunjava potrebe objedinjenog lutrijskog poslovanja u svim segmentima

Jako smo zadovoljni postignutim, jer je prvi deo misije u potpunosti ispunjen, a sada slede dalji razgovori i pregovori koji će, nadamo se, rezultirati i uspostavljanjem dugoročne saradnje sa nekim od tržišta - rekao je Nenad Lazarević, direktor IT sektora DLS i dodao da je afričko tržište trenutno jedno od najperspektivnijih tržišta na svetu i da je učešće na ovom sajmu bilo i prvo javno pozicioniranje proizvoda koji ima za cilj modernizaciju poslovanja, garantujući pouzdanost i sigurnost celokupnog sistema.

 
Do sad Državna lutrija Srbije, pored domaćeg tržišta, uspešno je implementirala softver Avalon u Makedoniji i Republici Srpskoj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading