ŠOKOVI: Zaprepastićete se kada vidite koja će biti NAJNIŽA TEMPERATURA i vreme koje nas očekuje za Novu godinu!

Autor: Republika

Vesti

01.11.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sudeći prema prognozi vremena za novembar, neka vam pri ruci budu i majice kratkih rukava, ali i deblje jesenje jakne. Mnogi ne pamte da su 1. novembra išli maltene letnje obučeni, pošto je sada napolju u proseku 25 stepeni, a takvo vreme zadržaće se sve do ponedeljka.

RepublikaFoto: Tanjug/F. KRAINČANIĆ
Ilustracija

žU ponedeljak nam sledi pad temeprature, prema podacima Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), na oko 18 stepeni, ali će i dalje takvo vreme meteorolozi karakterisati kao natprosečno toplo za ovo doba godine.

Vremenske prilike u Srbiji komentariše meteorolog "Weather2umrella" Đorđe Đurić, početak novembra biće ekstremno topao i takvo vreme zadržaće se do ponedeljka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

DA LI ĆE SE BEOGRAD ZABELETI ZA NOVU GODINU?

Prema sadašnjim dugoročnim prognozama, za Novu Godinu će padati sneg u Beogradu! Temperatura bi, prema meteorolozima, trebalo da bude oko 2 stepena!

- Početak meseca biće njegov najtopliji deo. Dnevne temeprature biće do 25 stepeni, baš kao što je to i danas. Od ponedeljka temeprature će biti u padu, ali će i dalje ostati toplo jer će živa u termometru biti na 18 stepeni. Posle toga, kako bude odmicao mesec, temeprature će se polako spuštati, tako da će u drugoj polovini novembra doneti jesenje vreme. Bez obzira na to, i dalje ostaje natrposečno toplo, jer je prosek za novembar od 10 do 15 stepeni - navodi on za blic.rs.

Kratko zahlađene, prognostičari očekuju 15. novembra, za kada je prognozirana temepratura oko 11 stepeni, ali će se ona već narednog dana popeti na 16.

Tako će 17. novembra biti oko 15 stepeni, 18. novembra oko 13, dok će se ispod 10 stupnjeva ona supstiti 19. novembra.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading