Otkrili smo sve "istine i laži": ČITAOCI PREPLAVILI ŠTAND SRPSKOG TELEGRAFA

Autor: A. M. - J. J. - S. M.

Vesti

26.10.2018

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je četvrtak već tradicionalno na Sajmu knjiga dan posvećen školarcima, hale i prolazi su se i tokom petka šarenili od đačkih ranaca i orili od njihovih priča. Upravo ta činjenica nije olakšala ulaz na Sajam medija glumici Jeleni Gavrilović i njenom kolegi Stefanu Buzuroviću, kojima je trebalo mnogo više vremena da od kapije Beogradskog sajma stignu do Hale 3 i štanda Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Gosti štanda Srpskog telegrafa i portala Republika.rs na Sajmu medija

Ipak, Jelena i Stefan imali su osmeh za svakoga i nemaju nedoumica da je ljubav publike ono što glumca čini živim.

DECA PAMTE

- Mi bez publike ne postojimo i ja sam ponosna na sve ove ljude. Za svakog glumca, za svaki projekat bitno je da neguje tu ljubav. Teško je kada ti treba samo tih pet minuta za sebe, nekad i samo da bi jeo u toku dana. A s druge strane, sećam se svog oduševljenja kad vidim nekog svog idola... Znate, deca uvek pamte ko nije hteo da se slika s njima, da da autogram, makar dve reči da razmeni, zato se trudim svakoga da uvažim - kaže Jelena.

Uprkos gužvi i stotinama obožavalaca po kvadratnom metru, Jelena uvek odvoji makar jedan dan da na Sajmu knjiga potraži ulov za sebe. Vrcava Tatjana iz serije otkriva da ljubomorno čuva knjige i da je alergična na "uši" i žvrljanja po marginama.

Kada je reč o seriji "Istine i laži", magiju uspeha Buzurović objašnjava raznolikošću likova sa kojima svako može da nađe trunku zajedničkog.

- Osim toga, kod nas nema ultimativno teških tema, bolesti, smrti, ubistava, krvi... To su ljubavne, porodične smicalice i dogodovštine sa kolegama. Prava razbribriga nakon dana u kojem nas zatrpavaju mračnim temama - kaže Stefan.

Poznati glumac je otac dvoje male dece i kaže da sada više nema problem da im objasni kada je tata, a kada lik iz serije.

JECA KATEDRALA

- Svi pitaju za anegdote sa snimanja, za šale, ali mi smo toliko zajedno da se toga mnogo dogodi u jednom danu i narednog već ne pamtimo. Ja volim ono kad je Buzurović završio u ventilacionoj cevi jer je bilo toliko vruće... Mene je usred snimanja zvala prijateljica koja se u međuvremenu zamonašila da me pita za dobrog dermatologa. Posle toga su mi danima puštali crkvena zvona kad uđem u prostoriju, klanjali se i krstili - otkriva Jelena, a Stefan dodaje da su je tih dana zvali Jeca Katedrala.

Odredi obožavalaca kasnije su nestrpljivo čekali da se fotografišu sa Svetislavom Goncićem, s kojim smo na štandu Srpskog telegrafa razgovarali i o tome kako su "Istine i laži" uspele glumcima da vrate nekadašnju popularnosti - da su obožavani na svakom koraku, ali i da ih publika poistovećuje sa likovima koje igraju.

 

 

- Dugo sam razmišljao zašto je ta serija tako uspešna. U poplavi istorijskih serija, romansiranih ili ne, jedna moderna priča koja prati nekoliko srpskih porodica u svežim, današnjim okolnostima je i te kako dobrodošla - smatra Bule.

Popularni glumac još kaže da, spremajući ulogu, nije toliko pazio da se uklopi u svoj lik koliko se trudio da se njegov lik uklopi u onaj koji tumači Jelena Gavrilović.

- Važno je bilo da ona bude zadovoljna, pa tek onda moj lik. Meni je drago što su me uopšte pozvali, ja sam ipak stariji kolega. Imao sam priliku da stanem uz neke mlade glumce koji su prvi put stali pred kamere i započeli svoj život u popularnosti. Drago mi je što su ojačali profesionalno i što preda mnom stasava generacija mladih ljudi koji će nastaviti da sa malih ekrana usrećuju publiku - iskren je Bule.

 

Nedostaje samo beogradska rubrika

Jutarnje prelistavanje na štandu Srpskog telegrafa i portala Republika započeo je Zoran Babić, direktor "Koridora", koji je pohvalio našu redakciju zbog toga što se bavi raznovrsnim temama i što pokrivamo sve slojeve društva. O aktuelnim vestima bilo je reči i sa poslanikom SNS Aleksandrom Markovićem, kao i predsednikom beogradske opštine Palilula Aleksandrom Jovičićem.

- Jedini apel je da uvedete i beogradsku rubriku, a za svaku pohvalu je dodatak Penzioner, namenjen najstarijima, jer oni imaju posebno mesto u našem društvu i naša opština mnogo pažnje posvećuje aktivnostima vezanim za penzionere - poručuje Jovičić.

 

 

 

Antrfile:

Atletičar Mihail Dudaš, generalni sekretar FSS Jovan Šurbatović, fudbaleri Partizana Svetozar Marković i Goran Zakarić, košarkaši Crvene zvezde Dejan Davidovac i Marko Kešelj, automobilista Dušan Borković i selektor evropskih i svetskih šampiona tri na tri Goran Vojkić

potpis foto

Srpski telegraf omiljen i bivšim zadrugarkama Sanji Stanković i Jovani Tomić poznatoj kao Matora

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading