POLITIČARI I ESTRADNE LIČNOSTI NA NAŠEM ŠTANDU: "Srpski telegraf ima hrabrost da kaže ono što drugi ne smeju"

Autor:

Vesti

24.10.2018

12:23 >> 15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojne poznate ličnosti danas su posetile štand Srpskog telegrafa na Sajmu medija.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Branko Ružić

Danas, prvog dana sajma, naši posetioci imali su priliku da razgovaraju sa Milomirom Marićem, glavnim urednikom na TV Hepi.

Među brojnim posetiocima našao se i državni sekretar u Ministarstvu za kulturu i informisanje Aleksandar Gajović.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Naš kolega sa Aleksandrom Gajovićem

U petak će se sa našim posetiocima družiti glumci jedne od trenutno najpopularnijih serija "Istine i laži", Anja Mit, Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Ilić Milić, Bule Goncić...

Ružić: Imate zaista kvalitetne priče

- Srpski telegraf je dovoljno intrigantan, ume da izbaci zaista kvalitetne priče i naslove koji su vredni pažnje. Zanimljiv mi je širok dijapazon tema i drago mi je što koristite izvore koji su tačni. Razlikujete se od konkurencije taman toliko da budete tiražniji od njih - rekao je Branko Ružić, ministar državne uprave i lokalne samouprave.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Milomir Marić

Marić: Štivo koje pretresam svako jutro

- Sviđa mi se vaš štand jer ste opanak stavili u prvi plan. Što se tiče samog Srpskog telegrafa, to je štivo koje pretresam svako jutro u svojoj emisiji i ne dozvoljavam nikom da vas u mom prisustvu napada. Ja vas branim kao da ste moji! Iskreno, najviše bih voleo da je sve ono što pišete izmišljeno, ali je velika nevolja  što se posle nekoliko dana sve ispostavi kao istina, a vi ste o tome prvi pisali - ističe Milomir Marić, urednik Hepi televizije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dea Đurđević na štandu Srpskog telegrafa

Dea Đurđević: Sport mi je omiljena rubrika

- Srpski telegraf volim jer ima sve! Sve novine čitam otpozadi, što znači da mi je sport omiljena rubrika. Vaši urednici su moji česti sagovornici i to su sjajni ljudi koji uvek imaju informaciju više u odnosu na druge goste. Volim što u našim razgovorima nema tabua, sve je dozvoljeno da se pita - naglasila je voditeljka TV Pink Dea Đurđević.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nada Macura

Macura: Rado se informišem na portalu Republika

- Redovno čitam jer ima sve što me interesuje. Naravno da su moderne tehnologije preuzele primat, pa se vrlo rado informišem na portalu Republika, ali više volim da osetim papir pod rukama. Drago mi je što se Srpski telegraf vrlo brzo probio u sam vrh po tiražu i to s razlogom. Sve same pohvale imam za vas i samo tako nastavite - ističe doktorka Nada Macura.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading