SPEKTAKL NA SAJMU MEDIJA: Dođite na naš štand - očekuje vas "obračun" DEE I MARIĆA!

Autor: A. V. M.

Vesti

24.10.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz brojne javne ličnosti, glumce, muzičare, sportiste, političare, pozivamo vas da nam se pridružite na Sajmu medija u Hali 3 Beogradskog sajma, na štandu dnevnog lista Srpski telegraf od 24. do 28. oktobra.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Ovako je bilo prošle godine

Danas, prvog dana sajma tačno u podne, naši posetioci imaće priliku da razgovaraju sa Milomirom Marićem, glavnim urednikom na TV Hepi, a dobra vest za ljubitelje košarke je da će na našem štandu upoznati i predsednika KK Partizan, Ostoju Mijailovića, koji nam stiže u 11 sati. U petak će se sa našim posetiocima družiti glumci jedne od trenutno najpopularnijih serija "Istine i laži", Anja Mit, Stefan Buzurović, Zoran Pajić, Jana Ilić Milić, Bule Goncić...

Foto: printscreen/instagram
Kaja Ostojić

U subotu od 10 do 15 sati, na štandu Srpskog telegrafa biće najslađi ljubimci - mačići! Svi koji su zainteresovani da udome, ali i da se poigraju i pomaze male mace, to će moći da urade na našem štandu. U nedelju, poslednjeg dana sajma, biće organizovana masaža za sve posetioce, a pripadnice lepšeg pola dobiće profesionalno šminkanje od 12 do 16 sati. Osim razgovora i fotografisanja sa javnim ličnostima, na našem štandu biće i iznenađenje za najmlađe posetioce, Pertini pokloni.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milomir Marić

Uz prezentaciju medija i njihov neposredan susret sa publikom, ova manifestacija je praktično postala deo tradicionalnog Međunarodnog beogradskog sajma knjiga. Među izlagačima će se naći najveći izdavači dnevnih novina i magazina, radijske i TV kuće, internetska, specijalizovana i regionalna izdanja, novinarska udruženja i agencije, kao i druge organizacije iz oblasti medija i tržišnih komunikacija.

RepublikaFoto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević

Sajam medija se afirmisao kao jedinstvena regionalna manifestacija koja je svojim konceptom, bogatom ponudom i atraktivnim izgledom ispunila očekivanja izlagača i posetilaca. Veliki odziv medija i gotovo 500 hiljada posetilaca u protekle tri godine to nedvosmisleno pokazuju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading