NOVI DETALJI DRAME NA SLAVIJI: Vozač GSP autobusa zadobio šest preloma, ali nije imao infarkt

Autor: blic.rs, Republika

Vesti

22.10.2018

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač autobusa gradskog prevoza na liniji 47 Avram Č. (60), koji je u subotu teško povređen kada se vozilom kojim je upravljao zakucao u banderu na Slaviji, oporavlja se, javljaju iz Urgentnog centra. Međutim, povrede koje je zadobio su stravične, te će po svemu sudeći oporavak biti dug.

RepublikaFoto: www.facebook.com
Autobus potpuno smrskan

- On se oporavlja i njegovo stanje je stabilno. Bolje je nego juče - rekli su iz Urgentnog centra za "Blic".

Međutim, navodi pojedinih Avramovih kolega koji su posumnjali da je nesrećni vozač doživeo srčani udar u toku vožnje, te da je to razlog zbog kog se zakucao u stub, ispostavilo se, nisu tačni.

Iz Urgentnog centra su poručili da nemaju takvih saznanja, a ono što je svakako poznato je priroda njegovih povreda. Naime, nesrećni čovek je prilikom udara i izletanja kroz prednje vetrobransko staklo zadobio šest preloma kostiju, uključujući i otvoreni prelom kosti na nozi.

Podsetimo, stravična nesreća dogodila se u ranim jutarnjim časovima u kružnom toku Slavija, kada se autobus na liniji 47 zakucao u stub javne rasvete, a vozač od siline udarca izleteo kroz šoferšajbnu. Iako su pojedine informacije govorile da se radi o vozilu sa noćne linije, ispostavilo se da je reč o autobusu iz dnevne smene.

U autobusu, srećom, u tom trenutku nije bilo putnika, a nesrećnom Avramu su u pomoć priskočile kolege koje su se u tom trenutku našle na licu mesta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading