(VIDEO) Zaustavite ovo ludilo! Vozio je auto-putem, a sekund kasnije nije video ništa pred sobom

Autor: Tanjug

Vesti

19.10.2018

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dve teške saobraćajne nesreće na auto-putu Beograd-Niš dogodile su se u prethodne dve nedelje, a nastradalo je 13 ljudi, dok je povređeno mnogo više, a pojedini stručnjaci navode da je jedan od uzroka i gusti dim, nastao usled zapaljenja niskog rastinja pored auto-puta u koji su uletela vozila, nakon čega je došlo do stravičnih lančanih sudara!

RepublikaFoto: Republika.rs
Foto: Ilustracija

Vozači posle ovih nesreća objavljuju šokantne snimke dima pored puta i kako se bukvalno ništa ne vidi ispred njih kada ulete vozilom u isti.

Jedan takav koji je objavljen prošle nedelje je već šokirao Srbiju, a sada se pojavio još jedan video sa srpskog auto-puta, nije poznato kada je snimljen, a pretpostavlja se da je nastao negde u Vojvodini. 

Na novom zapisu, vozač snima dim ispred sebe i to usred bela dana, a onda uleće u isti i ne vidi "prst pred okom"!

Snimak je šokirao brojne korisnike na društvenoj mreži Tviter, a mnogi ga šeruju kao znak upozorenja i apel drugim vozačima. 

 

 

 

Zajednički timovi dva ministarstva

Inače, Ministarstvo unutrašnjih poslova i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede formirali su zajedničke timove sa ciljem sprečavanja spaljivanja ostataka useva i drugog niskog rastinja na poljoprivrednom zemljištu.

Timovi su u četvrtak izvršili obilazak auto-puta, od Šida do Šimanovca i tom prilikom su pripadnici Sektora za vanredne situacije lokalizovali i ugasili dva požara, jedan na području opština Ruma, a drugi na području opštine Pećinci.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading