SVEČANOST U KASARNI "BANJICA 2": Cvetković preuzeo dužnost zamenika Generalštaba

Autor: Tanjug

Vesti

09.10.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

General-major Petar Cvetković preuzeo je danas dužnost zamenika načelnika Generalštaba Vojske Srbije na vojnoj svečanosti u kasarni "Banjica 2" u Beogradu.

RepublikaFoto: mod.gov.rs
Preuzeo veliku obavezu: Petar Cvetković

Svečanosti su prisustvovali načelnik Generalštaba general-potpukovnik Milan Mojsilović, načelnici uprava i odeljenja Generalštaba i komandanti Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović, Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-major Duško Žarković i Komande za obuku general-potpukovnik ?okica Petrović.

General Mojsilović je rekao da je odgovoran i nepokolebljiv rad generala Cvetkovića na prethodnim dužnostima bio presudan faktor pri odlučivanju nadležnih da mu povere dužnost koju danas prima.

- Uveren sam da će general Cvetković, uz punu podršku najbližih saradnika, nastaviti dobar kontinuitet rada u Generalštabu, ali i da će stečena iskustva i sopstvene kvalitete iskoristiti i učiniti korak napred - rekao je Mojsilović.

Cvetković je rekao da je ponosan što mu je ukazano poverenje da bude zamenik načelnika Generalštaba, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading