NAPRAVITE NAJBOLJI DŽEM: Sve što vam treba je na akciji u Rodi

Autor:

Vesti

05.10.2018

07:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra zimnica ne može da se zamisli bez džema od šljiva, a upravo zato je u svim prodavnicama Rode na velikom popustu sva oprema potrebna za pravljenje ove ukusne domaće poslastice, kao i ovo zdravo voće.

RepublikaFoto: Promo foto
Sve za pripremu džema na jednom mestu i to na popustu

Zato nikako ne biste smeli d propustite veliku akciju koju je Roda pripremila za svoje kupce jer imate mogućnost da pazarite baš sve što vam je potrebno za pravljenje džema od šljiva i da pritom uštedite pozamašnu svotu novca.

Osim šljiva, koje su na popustu i možete da ih kupite po ceni od samo 59,99 dinara, u Rodi možete da kupite čak i šporet na čvrsta drva Smederevac i da pritom u vašem džepu ostane čak 5.000 dinara, a da pritom na poklon dobijete i veliku šerpu u kojoj možete da pripremite svoj slatki specijalitet. 

Tu je i kilogram šećera koji možete da kupite po ceni od 51,99 dinara, ali i  sva potrebna oprema poput varjači, kutlači, posuda, tegli i poklopaca. Sve to možete da kupite u Rodi, a da vam ostane u džepu pozamašna svota novca.

Zato savetujemo da požurite u Rodu i pazarite sve što vam treba dok traje velika akcija sniženih cena.

Osim pribora i šljiva, u Rodi su na popustu i mnogi drugi proizvodi, kao i gotova zimnica, a naš savet je da posetite neku od prodavnica ovog trgovinskog lanca dok su cene snižene!

Ostale cene možete pogledati u galeriji ispod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading