(VIDEO) STIDI SE, SRBIJO! Maja sa 2 fakulteta završila POLUGOLA NA VAŠARU, a svi je nazivaju KU*VOM!

Autor: telegraf.rs

Vesti

02.10.2018

06:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šapčanku Maju Đurkić (30) su svi osudili nakon što su objavljeni snimci sa šabačkog vašara, na kojima se vidi kako u donjem vešu igra sa pijanim gostima. Utrkivali se ko će napisati gori komentar i nazvati je pogrdnijim imenom.

Foto: youtube.com/Dragan Todic
Maja Đurkić

Kada su je novinari pozvali, bila je na radnom mestu, u kafani. Kako je odmah rekla, tako provodi većinu vremena - konobarišući.

- Nisam ja imala takvu ideju o životu kada sam bila mlađa. Do 25. godine sam završila dva fakulteta, agromenadžment i finansije na ekonomiji. Pokušavala sam pet godina da se zaposlim u struci, ali nisam uspela. Na kraju sam otišla u kafanu, šta da radim - priča Maja za "Telegraf".

Angažman za ples pod šatorom na vašaru došao je ubrzo.

- Igrom slučaja, vlasnici kafane u kojoj sam radila su držali i taj šator na vašaru. Ponudili su mi da igram za 200 evra jednu noć i pristala sam. Novac mi je bio potreban - iskrena je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ljubav je to. ❤❤❤

A post shared by Šabački Vašar (slike i video) (@sabackivasar) on Sep 24, 2018 at 2:15pm PDT

 

- Ja moram da radim, nemam izbora. Oko mene je haos, a ja moram da živim, niko me ne pita da li hoću da igram pod šatorom ili neću. Prinuđena sam da konobarišem i da budem igračica jer mi je otac umro davno, a brat zbog teške povrede glave ne može da radi. Imam probleme i sa majkom koja me svakog dana izbacuje iz kuće - dodaje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Samo da ne ponestane memorije...?

A post shared by Šabački Vašar (slike i video) (@sabackivasar) on Sep 28, 2018 at 1:51pm PDT

 

Kada je pročitala tekstove o sebi, pogodilo ju je to što je su je mnogi nazivala prostitutkom.

- Plakala sam dok sam čitala komentare o sebi. Ja da sam htela da budem prostitutka, otišla bih u hotel i zaradila 200 evra za pet minuta, a ne bih se mučila i za te iste pare igrala celu noć pod šatorom. To su besmislene priče - završava Maja razgovor i vraća se na svoje radno mesto.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Il me ljubi (volej) il me se okani ???????

A post shared by Šabački Vašar (slike i video) (@sabackivasar) on Sep 23, 2018 at 9:06am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading