SVE NA JEDNOM MESTU: U Rodi je zimnica na velikom popustu!

Autor:

Vesti

02.10.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da obezbedite svoju ostavu sa kvalitetnom zimnicom i zato nikako ne biste smeli da propustite veliko sniženje u Rodi gde su na popustu oprema za pripremu zimnice, ali i već gotovi kvalitetni proizvodi poput ajvara, sokova, krastavčića, džemova...

RepublikaFoto: Promo foto
Iskoristite popust na ukusne kisele krastavčiće i masline

Bilo da sami volite da pripremate zimnicu, ili radije kupujete već gotove proizvode, Roda je ovih dana pravo mesto za vas jer su na velikoj akcijskoj ponudi gotova jela poput ajvara, ljutica, sokova, džemova, turšije... ali i sva oprema koja vam je potrebna za pravljenje domaće zimnice.

Zato, ukoliko želite da uštedite značajne svote novca, obavezno idite u Rodu jer ćete na određene gotove proizvode uštedeti i do 50 odsto.

S druge strane,  ukoliko se odlučite da sami pravite svoj džem, ajvar i druge specijalitete, a nemate svu opremu potrebnu za pripremu, u Rodi možete da kupite sve - od namirnica, tegli i poklopaca, preko presa, šerpi, pa sve do šporeta i frižidera, a sve to po sniženim akcijskim cenama. Tako u Rodi možete da uštedite i po nekoliko hiljada dinara!

Dakle, obavezno iskoristite veliku akciju u Rodi i obezbedite svoju ostavu za zimu!

U galeriji ispod možete da pogledate katalog sniženih proizvoda u Rodi:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading