Ako se po jutru dan poznaje, ostanite u krevetu! PRVI DAN JESENI DONOSI VREMENSKI PREOKRET!

Autor:

Vesti

23.09.2018

06:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će ujutro biti umereno oblačno i svežije nego prethodnih dana, a u toku dana pretežno sunčano i toplo, saopštio je Republički hidro-meteoroški zavod Srbije (RHMZ).

RepublikaFoto: pixabay.com
Vremenska prognoza

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije još ujutro i pre podne jak, severozapadni, sredinom dana u slabljenju i skretanju na juzni i jugoistocni. Najniza temperatura od 10 do 15 stepeni, a najviša od 26 do 30.

I u Beogradu ujutro umereno oblačno i svežije nego prethodnih dana, a u toku dana pretezno sunčano i toplo. Vetar slab, ujutro severozapadni, u toku dana jugoistocni. Najniza temperatura 13, a najviša 27 stepeni.

U ponedeljak naoblačenje s kišom, padom temperature, jakim i olujnim severozapadnim vetrom sa severa brzo će se premeštati na jug Srbije. Uveče i u toku noći delimično razvedravanje.

U utorak i sredu pretežno sunčano i osetno hladnije, a u četvrtak i petak jutra hladna sa maglom, danju pretežno suncano i postepeno toplije. U subotu prolazno naoblacenje s kratkotrajnom kišom uz novi pad temperature. 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading