NIJE SAMO DONIRAO NEVEROVATNU SUMU NOVCA: Evo šta je sve Matić uradio za malog Dušana!

Autor: blic.rs

Vesti

21.09.2018

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski fudbaler Nemanja Matić ne samo da je donirao 70.000 evra za lečenje malog Dušana Todorovića (4), nego je svojim imenom i autoritetom isposlovao da bolnica u Barseloni primi Dukija na terapiju dva dana pre no što su pare formalno mogle da legnu na račun klinike u Španiji.

Foto: ST/V. LUKIĆ
Nemanja Matić

Prijatelji Nemanje Matića, koji su upućeni u celi tok drame, ispričali su kako se sve odvijalo.

- Nemanja je zvao porodicu i pitao koliko je novca potrebno. Rečeno mu je da se radi o 70.000 evra. Uplatio je već u subotu, ali je nastala drama jer novac leže na račun bolnice tek u ponedeljak. Nemanja to nije primio skrštenih ruku, već se rastrčao. Svojim imenom, autoritetom i velikom platom, budući da je zvezda Mančester junajteda, založio da bolnica dobije garancije da su pare uplaćene. Izašli su mu u susret, Vlada Srbije je dala avion i mali Dušan je stigao u Barselonu dva dana pre no što je novac legao - kaže izvor.

Drama se odvijala u subotu, 15. septembra. Tog prepodneva je u Fondaciji "Podrži život" saopšteno da su putem donacija prikupili 119.391 evro, a da je anonimni donator uplatio ostatak novca, odnosno 71.921 evro, direktno na račun klinike.

- Veliki deo novca je uplatio donator iz inostranstva. On je insistirao da novac uplati direktno klinici - rekao je tada Ratomir Antonović, upravitelj Fondacije.

Foto: facebook.com/TV CENTAR
Dušan Todorović

Identitet anonimnog donatora, srpskog fudbalera Nemanje Matića, otkrio je danas u potresnoj poruci Aleksandar Todorović, otac malog Dukija, koji mu je pritom još jednom javno izrazio veliku zahvalnost.

Borba se nastavlja! Mali Dušan je ujedinio celu Srbiju koja misli na njega i nada se izlečenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading