Ministarstvo: Svi stanari "Bristola" biće adekvatno zbrinuti

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

20.09.2018

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hotel "Bristol" više nije na listi objekata određenih za privremeni, odnosno samački smeštaj profesionalnih pripadnika Vojske Srbije i zaposlenih u Ministarstvu odbrane, ali će svi njegovi stanari biti adekvatno zbrinuti, saopšteno je danas iz tog ministarstva.

RepublikaFoto: youtube.com/Radio Slobodna Evropa
hotel Bristol

Ova odluka je doneta na osnovu zaključka Vlade Srbije o prestanku prava Ministarstva odbrane za korišćenje zgrade hotela "Bristol" i Odluke ministra odbrane o korišćenju, upravljanju, održavanju i evidenciji objekata za privremeni samački smeštaj profesionalnih pripadnika Vojske Srbije i zaposlenih u Ministarstvu odbrane, precizira se u saopštenju.

Naime, u Ministarstvu odbrane je formirana radna grupa koja zajedno sa Vladom i Gradom Beogradom radi na rešavanju problema i zbrinjavanju stanara hotela "Bristol".

Predloženo je više varijanti njihovog smeštaja i u toku su razgovori u vezi sa lokacijama za preseljenje.

Deo stanara hotela "Bristol" biće smešten u druge samačke hotele ili vojne objekte u Beogradu, dok će delu stanara biti dodeljeni stanovi za privremeni smeštaj, koji su zaključkom Vlade preneti na korišćenje Ministarstvu odbrane.

Iz Ministarstva poručuju da će svi stanari hotela "Bristol" biti adekvatno zbrinuti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading