Kancelarija za KiM poklonila stoku Srbima u Ostraću

Autor: Tanjug

Vesti

06.09.2018

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kancelarija za KiM je danas poklonila stoku srpskim porodicama u selu Ostraće kod Leška, a pomoćnik direktora Kancelarije Petar Petković obišao je tri porodice u Ostraću, Slavka i Darka Leševića i porodicu Vulović, kojima je pružena pomoć u širenju stočnog fonda.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

- Porodice su posebno zahvalne predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću zato što svojom politikom čini sve što je moguće kako bi se vekovni kosovski problem rešio - rekao je Petković.

Kaže da su meštani zahvalni Vučiću i zbog toga što svojom politikom jača državu, pre svega, u ekonomskom smislu i što će i ubuduće takve pomoći biti sve više.

Dodao je i da mu je drago što pomoć Kancelarije za KiM u Ostraću ide u prave ruke i ističe da je ona kontinuirana i da se trude da pomognu svuda gde mogu, a posebno ljude u ruralnim sredinama.

- Imali smo priliku da direktno u razgovoru sa meštanima vidimo koliko su oni zadovoljni i srećni i koliko shvataju da država Srbija misli na njih i da ih nikada neće ostaviti. Zato Kancelarija i služi, da bude uvek uz svoj narod - dodao je Petković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading