MARIĆ: BUJKE, NI ZA "PAROVE" NISI

Vesti

06.09.2018

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Dragan Bujošević je toliko dosadan da ga ne bih pustio ni u rijalitiju da učestvuje, a ne da vodi televiziju. Toliko je interesantan da bi rasterao svu publiku. On je beznadežan slučaj. Pa ne bih valjda dozvolio gledaocima da spavaju dok ga gledaju i slušaju".

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Milomir Marić

Ovako je za Srpski telegraf novinar i književnik Milomir Marić prokomentarisao sve što je direktora RTS Dragan Bujošević izrekao u intervjuu Nedeljniku. Naime, čitajući ono što Bujošević priča stiče se utisak da pre njega javni servis nije postojao. Sve vreme veliča sebe i nipodaštava prethodnike, posebno Aleksandra Tijanića, a u Srbiji mu ne valja niko, pa ni građani, za koje tvrdi da duguju RTS 510 miliona evra.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Dragan Bujošević

- Da je Tijanić uradio ono što smo moj tim i ja uradili u poslednje tri godine, teško da bi iko u Srbiji došao do reči - jedna je od Bujoševićevih rečenica, koja možda i najbolje oslikava sve ono što je izgovorio.

Niko mu ne valja: Ovo društvo je kretenizovano

- Uradili smo na RTS sve da Srbija ne bude umobolna država. I to je jedan od najvećih uspeha RTS u ovo vreme apsolutne kretenizacije i medija i društva. Prošle godine je u septembru krenula "Zadruga" uz svu moguću pompu, ali smo mi 360 dana 2017. godine bili najgledanija televizija. Ipak, ove godine smo osetili "Zadrugu", kada smo izgubili oko 50 dana, pošto je 99 odsto medija objavilo slike seksa u "Zadruzi". To je dobro organizovano propagiranje zla. Moderne tehnologije omogućile su svakom idiotu da misli da je Hegel - opljunuo je Bujošević.

Bujošević: Ja, pa ja, pa ja... Žika Šarenica: Bezobrazluk

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Žika Šarenica

- Prvi sam direktor RTS koji je posle Dušana Mitevića obišao deo naše kuće na Košutnjaku. Znači, od 1991. nijedan direktor tamo nije bio. U poslednje tri godine, sa nikad manjim budžetima, moj tim i ja proizvodimo neuporedivo više programa nego iko pre nas. U najvećem broju, u svojih 60 godina, a sasvim sigurno u poslednje tri, RTS je bio kičma normalne, pristojne i kulturne Srbije - navodi Bujošević.

S druge strane, Živorad Nikolić poznatiji kao Žika Šarenica kaže da je sramota što Bujošević prisvaja sve zasluge televizije.

- O njemu dovoljno govori činjenica da me nije pozvao ni na jedan događaj povodom 60. rođendana RTS, a 40 godina života sam proveo na toj televiziji. Ispada da niko pre njega ništa nije uradio za RTS, što je neviđeni bezobrazluk - ljutito kaže Nikolić.

Tika Arsić: Ne bi me čudilo da tvrdi da je izmislio struju

- Kada je krenula ona histerija po društvenim mrežama protiv "Nemanjića", tvrdio sam da je to organizovano. Sada tvrdim da znam ime i prezime čoveka koji je dao pare, znam osobu koja je odnela te pare uredniku sajta koji je pokrenuo napade - ispričao je Bujošević.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Tihomir Arsić

Na sve ovo glumac Tihomir Arsić kaže da je to sigurno bila baš velika suma kad su uspeli da okrenu ceo auditorijum protiv serije.

- Baš bi bilo lepo da misli da sam ja taj koji je odneo pare nekom uredniku. Bujošević ima viška slobodnog vremena. To mora da su bile ogromne pare kad su uspeli da animiraju dva miliona gledalaca protiv serije. Glupost neviđena! Toliko je pun sebe da me ne bi čudilo da tvrdi da je izmislio struju. Ako hoće da vidi kako se pravi serija, neka pogleda "Vuka Karadžića" - poručio je Arsić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vanja

07.09.2018 08:33

Na mene je najveci utisak ostavilo to sto je taj Bujocevic rekao da su moderne tehnologije omogucile svakom idiotu da misli da je Hegel. E pa Bujosevicu nema vise Centralnog komiteta Saveza Komunista Jugoslavije koji ce da odredjuje sta ko sme da misli, sta ko sme da govori, koga narod mora da voli a koga mora da mrzi. Prepoznatljivi su oni koji se preobuku u demokratsko odelo a u dusi jos uvek su clanovi tog Centralnog komiteta KP. Upravo te moderne tehnologije su veoma doprinele da prepoznamo takve.