I DODIK ŽALI ZA JEROTIĆEM: Čast živi doveka!

Autor: Tanjug

Vesti

04.09.2018

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izrazio je danas saučešće porodici preminulog akademika Vladete Jerotića i Srpskoj akademiji nauka i umetnosti istakavši da je odlazak ovog sprskog lekara, vodećeg erudite i književnika gubitak za Srbiju i za Srpsku.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Milorad Dodik

- Sa iskrenim saosjećanjem, ali i uverenjem da najbolji žive večno, upućujem najiskrenije saučešće porodici, prijateljima, Srpskoj akademiji nauka i umetnosti i svim poštovaocima lika i dela Vladete Jerotića - naveo je Dodik.

Citirajući Njegoša koji je davno zapisao da "čast živi doveka", Dodik je poručio da je siguran da će akademik Vladeta Jerotić bitisati u srpskom narodu na mnoga ljeta, jer imao se "rašta i roditi".

- Njegova dela, njegova predavanja ne samo na Bogoslovskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nego i širom Srbije i Srpske, ostavila su pečat na dušama onih koji su slušali njegovu reč i čitali njegovo slovo - naveo je Dodik, saopštio je Biro za odnose sa javnošću Republike Srpske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading