ISKORISTITE JOŠ DANAS LEPO VREME: Sutra nevreme u celoj Srbiji

Autor: Republika

Vesti

01.09.2018

06:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nedelju uveče i tokom noći na ponedeljak očekuje se veća kolicina padavina, oko 20 mm za kratak vremenski period, lokalno i više, najpre u severnim i zapadnim, a u ponedeljak i u ostalim predelima, upozorio je Republički hidrometeorološki zavod.

RepublikaFoto: pixabay.com

U Srbiji će sutra biti pretežno suncano i toplo, posle podne i uvece uz lokalni razvoj oblacnosti kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom s najvecom verovatnocom ocekuju se u brdsko-planinskim predelima, kao i na severozapadu zemlje.

Vetar će biti slab do umeren jugoistocni, na jugu Banata i u donjem Podunavlju jak. Jutarnja temperatura od 14 na jugu do 23 C na jugu Banata, najvisa dnevna od 30 do 34 C.

U Beogradu će sutra biti pretežno suncano i toplo. Vetar slab i umeren jugoistocni. Jutarnja temperatura oko 21 C, najvisa dnevna oko 32 C.

Izgledi vremena za sedam dana, do 8. septembra:

U nedelju pretezno suncano i toplo sa najvisom temperaturom u vecini mesta od 30 do 34 C. Posle podne i uvece u jugozapadnim, zapadnim i severnim, a u toku noci i u centralnim predelima naoblacenje sa kisom, pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Uveče i u toku noći ka ponedeljku lokalno se očekuje veća količina padavina. Zatim, promenljivo, mestimicno sa kisom i pljuskovima sa grmljavinom cešćim u prvoj polovini sedmice. Temperatura oko prosecnih vrednosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading