PALMA ODVEO JAGODINCE U PARALIJU

Autor: Tanjug

Vesti

27.08.2018

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U organizaciji Skupštine grada, večeras je autobusima u Paraliju otputovalo 450 Jagodinaca, koji će u tom grčkom letovalištu pod Olimpom, boraviti do 1.septembra.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

Reč je o političko-privrednoj delegacija, prosvetnim radnicima, penzionerima...ali i zaposlenima u Javnom komunalnom preduzeću "Standard", koji brinu o čistoći, vodosnabdevanju i funkcionisanju grada a među kojima je i veliki broj onih koji nikada nisu bili u inostranstvu ili na moru.

Na čelu delegacije je predsednik Skupštine grada i narodni poslanik Dragan Marković - Palma.

Marković je izjavio novinarima da boravak u Grčkoj ovako brojne delegacije "finansiraju donatori i prijatelji Jagodine".

Prosvetari će u ovom delu Grčke posetiti nekoliko prosvetnih ustanova i upoznati se sa nastavnim planovima i programima koji se sporovode u osnovnom školstvu ove države, a identičan je planovima i programima obrazovnog sistema Evropske unije.

Političko-privredna delegacija imaće susrete sa kolegama u Kateriniju, Solunu i oblasti Pireja.


U Paraliji će biti i zatvorena Kancelarija Jedinstvene Srbije, čiji je lider Marković, a koja se četvrtu godinu za redom, kako je uvek isticano, u ovom turističkom mestu preko leta ne bavi politikom, već pomaže turistima iz Srbije u ovom delu Grčke, ako imaju određene probleme.

Zatvaranju Kancelarije, kako je najavljeno, prisustvovaće konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić, čelnici Paralije i gradonačelnik Katerinija Savas Hiovidis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading