(FOTO) Evo kome KOLAPS na granicama najteže pada!

Autor: Republika, Tanjug

Vesti

26.08.2018

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesnosne gužve na granicama su noćna mora svim vozačima koji se sa odmora vraćaju u Srbiju ili tek putuju negde van zemlje. Društvene mreže su preplavljene fotografijama i snimcima na kojima se može videti koliko kolone mogu biti duge i koliko čekanje može biti mučno. Među svim tim nimalo prijatnim situacijama, nama se jedna učinila upečatljiva, a to je fotogafija trudne žene koja se zadesila u gužvi.

 

 

Koliko god da je svima koji su se našli na granici u trenucima kada su najveće gužve teško, sigurno je da je ovoj ženi mnogo teže. Na fotogafiji se može videti kako šeta pored kolone vozila, verovatno pokušavajući da olakša sebi čekanje.

I svakako treba napomenuti da je ova fotogafija usamljeni primer sigurno velikog broja trudnih žena koje su morale da prežive pakao višestanog čekanja na granicama i to na visokim temperaturama.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na Horgošu putnička vozila u proseku čekaju četiri sata, dok se na Kelebiji za izlaz iz zemlje čeka do 60 minuta. 


Na Bačkim Vinogradima čeka se oko 2 sata, a i na Horgošu II su čekanja često promenljiva, pa se preporučuju prelazi Ðala ili Bajmok, koji rade do 19 sati, kao i Bački Breg, gde zadržavanja manja. 

Iz Srbije u Hrvatsku na Batrovcima se čeka oko 120 minuta. A kako su zadržavanja promenljiva i na prelazu Šid, gde se trenutno čeka do sat vremena, poželjno je koristiti prelaze Sot, Ljubu, Neštin ili Bačku Palanku na kojima su zadržavanja kraća. 

Pojačan je saobraćaj na ulazu u zemlju iz pravca Bugarske i Makedonije, a na Gradina i Preševo čeka se 30-60 minuta. Na prelazima sa Crnom Gorom Gostun, Jabuka i Špiljani trenutno su zadržavanja oko sat vremena, dok na ostalim prelazima nema zadržavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading