JOŠ DANAS ĆEMO SE PRŽITI NA +35: Od sutra nas očekuje prava jesen

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

25.08.2018

06:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republicki hidrometeorološki zavod upozorio je da se sutra očekuju kratkotrajne vremenske nepogode praćene obilnim padavinama (30 mm, lokalno i više), gradom i olujnim vetrom.

RepublikaFoto: Tanjug/J. PAP

U Srbiji će danas biti pretezno sunčano i toplo. Ujutru na severu, posle podne, uvece i u toku noci i na zapadu i jugu Srbije uz lokalni razvoj oblacnosti pljuskovi sa grmljavinom.

Vetar slab, ujutru na jugu Banata umeren, jugoistocni, na severozapadu severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 22 C, najviša dnevna od 30 do 34 C.

U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab jugoistocni. Jutarnja temperatura oko 22, najvisa dnevna oko 33 C.

Izgledi vremena za sedam dana, do 1. septembra:

U nedelju pre podne na severozapadu, a posle podne i uvece i u ostalim krajevima naoblacenje sa kisom, pljuskovima, grmljavinom, pojacanim severozapadnim vetrom i osetnim padom temperature. U zoni fronta lokalno obilne padavine, grad i olujni udari vetra. 


U ponedeljak pretezno oblacno, za sedam do 10 stepeni svezije, mestimicno sa kisom. U utorak postepeni prestanak padavina i delimicno razvedravanje.

Zatim ce do kraja perioda preovladivati suncano uz postepeni porast temperature.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading