(FOTO) Sunoko donirao vozilo Centru za socijalni rad u Kovačici!

Autor: Republika

Vesti

15.08.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Sunoko, članica MK Group, donirala je automobil Škoda Fabia Centru za socijalni rad u Kovačici sa ciljem da toj instituciji omogući lakše i brže obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

RepublikaFoto: Promo foto

Donaciju je uručio direktor kompanije Sunoko Ljubiša Radenković, koji je istakao važnost društveno odgovornog poslovanja, kao i to da  kompanija Sunoko kontinuirano radi na poboljšanju uslova života u lokalnim zajednicama u kojima posluje.

- Kompanija Sunoko, kao i MK Group, koja posluje u 70 opština u Srbiji, trude se da uvek izađu u susret potrebama institucija od javnog značaja. Svesni smo koliko je važno brinuti i pomagati lokalnim zajednicama, a ta briga i odgovornost se najbolje pokazuju ličnim primerom - rekao je gdin Radenković.

Direktorka Centra za socijalni rad Kovačica Dušanka Petrak zahvalila se kompaniji Sunoko na lepom gestu.

- Svaka pomoć našem centru je značajna i dobrodošla. Zaista cenimo što ste nam izašli u susret i pokazali spremnost da nam pomognete - istakla je gđa Petrak.

Kroz kontinuirano izdvajanje znatnih novčanih sredstava i učešće u brojnim humanitarnim akcijama i donacijama, kompanija Sunoko je još jednom, svojim primerom, pokazala da je neophodno brinuti i pomagati zajednici i da su pouzdan partner društvu u rešavanju brojnih socijalnih problema. I ostale kompanije članice MK Group sistema aktivno pomažu lokalne zajednice u Srbiji. Samo u poslednjih 5 godina, realizovano je  460 društveno odgovornih akcija u vrednosti preko 3 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading