(FOTO) DOLIJAO BOGATI KLINAC SA LAMBORGINIJEM: Ovo je bahati vozač sa Instagrama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bahati mladić konačno dolijao! Bogati crni panter, kako tinejdžer iz Ciriha sam sebe naziva, koji se na svom Instagram profilu hvalio skupocenim stvarima, ali i furioznom vožnjom po Beogradu, ostao je bez svog mezimca - lamborgini urakana, vrednog 300.000 evra! Skupoceni automobil švajcarske registracije, koji je bahati vozač ostavio nasred trotoara u Ulici kralja Milutina u Beogradu, digli su u četvrtak radnici "Parking servisa".

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Došao po svog ljubimca

POKUŠAO DA POBEGNE

Tada je i nastala prava drama jer, kada je došao po vozilo, službenici "Parking servisa" su mu tražili ovlašćenje, koje im on nije dao. Mladić je potom seo u svoje vozilo i pokušao da pobegne, ali nije uspeo jer se rampa u tom trenutku spustila. Ubrzo je stigla i policija, koja je saslušala ovog 20-godišnjaka, a lamborgini je vraćen na parking.

- Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač, koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara - rekao je direktor "Parking servisa" Andrija Čupković.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Ovaj 20-godišnjak poznat je u javnosti po imenu sa Instagram profila "Richblackpanther", a skupoceni četvorotočkaš dobio je na poklon za 18. rođendan.

RepublikaFoto: instagram.com/richblackpanther

Mladić pokušao da sa parkinga uzme auto i pobegne jer nije imao ovlašćenje, ali su ga sprečili ljudi iz "Parking servisa"

VOZI 200 NA SAT

Postavio je i snimak na kom se vidi kako obilazi automobile i kamione na putu, a kazaljka na satu za samo 15 sekundi dostigla je do 200.

Foto: instagram.com/richblackpanther

Njegove lude vožnje i luksuzni život privukli su više od 20.000 pratilaca na Instagramu. Među obožavaocima ovog momka našla se i Soraja Vučelić, koja mu je poslala video-snimak.

- Pozdrav za Rič blek pantera - rekla je Soraja i poslala mu poljubac.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading