(FOTO) Bahatom vozaču pauk digao "lamborgini" u centru Beograda: Auto je dobio za 18 rođendan, a vozio ga je 200 na sat!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

10.08.2018

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve godine za 18. rođendan dobio je nesvakidašnji luksuzni poklon - "lamborgini hurakan", a danas je ovaj tatin sin bahato parkirao svoju moćnu mašinu nasred trotoara u ulici kralja Milutina u Beogradu. Ipak, samo nekoliko minuta kasnije "pauk" ga je podigao i odneo.

RepublikaFoto: Republika
Bahato parkiranje

- Nema zaštićenih. Pokazali smo da svaki vozač koji god automobil vozio, ukoliko parkira nepropisno, mora da odgovara - rekao je direktor Parking servisa Andrija Čupković.

Tu nije bio kraj bahatosti bogatog mladića. Od njega su radnici "Parking servisa" tražili ovlašćenje o vlasništvu nad automobilom, budući da ga nije imao, seo je u automobil i pokušao da pobegne.

U tom trenutku se spustila rampa, pripadnici "Parking servisa" su uspeli da ga zaustave, nakon čega su pozvali policiju.

Mladić, kako mu piše na Instagram profilu, navodno živi u Beogradu, a trenutno traži "posao" sa punim radnim vremenom

"Bogati crni panter", kako sebe zove na Instagramu i dalje kači snimke na kojima se vidi da ne izlazi iz svog "lamborginija", kog je dobio za 18. rođendan. Ili je to sada možda samo jedan u nizu, jer se slika pored "zverova" raznih boja.

RepublikaFoto: Republika
Tekst potpisa

Sudeći po objavama koje kači na svoje društvene mreže, reklo bi se da kada nije u svom skupom četvorotočkašu, onda obilazi luksuzne kafiće i restorane, salone za održavanje automobila i svoj dan završava burnim provodom u fensi noćnim klubovima.

Svoj bogati i raskošni život nije pokazao samo na svojim profilima društvenih mreža, već i dve godine ranije. "Skupcenom zverkom" , koja je bila iznenađenje priređeno za njega, šokirao je sve prisutne zvanice, a i javnost.

 

 

Da podsetimo, ovaj dečko je u velikoj diskoteci slavio punoletstvo sa stotinak drugara i drugarica, koji umalo nisu pali u nesvest kad su videli šta je on dobio na poklon.

Naime, muzika je odjednom prestala, sa plafona se spustila platforma, a voditeljka je vikala: "Da ga voziš u zdravlju!"

RepublikaFoto: Republika
Pauk odnosi skupoceni auto

Na platformi je bio superauto čija cena se u tom trenutku kretala oko 200.000 evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading