SKUVAĆEMO SE! Narednih dana TEŠKE VRUĆINE u Srbiji!

Autor: Republika

Vesti

09.08.2018

06:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u Srbiji sunčano i tropski toplo. Tokom dana ponegde se očekuje razvoj oblačnosti i ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u planinskim predelima. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, u košavskom području povremeno i jak. Minimalna temperatura od 17 do 21°C, maksimalna dnevna od 28 do 34°C.

RepublikaFoto: pixabay.com
Spas pronađite na nekoj od plaža...

Narednih dana biće sunčano, samo se ponegde u brdsko-planinskim predelima očekuje lokalni razvoj oblačnosti. U petak tropski toplo, sa temperaturom do 35°C.

Za vikend se očekuje blagi pad temperature, ali će i dalje biti toplo sa temperaturom u većini predela oko i iznad 30°C. U utorak krajem dana možemo očekivati naoblačenje i osveženje sa pljuskovima, grmljavinom i padom temperature.

Prepodne u Beogradu sunčano, poslepodne takođe sunčano, ali i veoma toplo. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 21°C, maksimalna dnevna 33°C.

Do ponedeljka će u glavnom gradu biti sunčano i veoma toplo. Maksimalna temperatura sutra će ići do 34°C.  Za vikend će se temperature kretati oko 30°C, a u utorak u toku noći možemo očekivati kišu i pad temperature. Vetar će biti u skretanju na severozapadni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading