Komšije još prepričavaju kako je ikona u požaru ostala netaknuta: Ne verujem u Boga, ali ovo je pravo čudo!

Autor: T. M.

Vesti

08.08.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Jovanović, kojoj je u ponedeljak do temelja izgoreo stan u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, odnela je juče iz svog doma čudotvornu ikonu Svetog Nikole koja je samo čudom u požaru ostala netaknuta! U stanu je ostalo samo zgarište i lom, a o ovom nesvakidašnjem čudu koje se desilo pričaju i stanari zgrade, koji su šokirani.

RepublikaFoto: Republika.rs
SKLONJENA Porodica je odnela ikonu iz zgarišta

- Ateista sam i ne verujem u takve stvari, ali ovo je zaista nešto neviđeno dosad! Znam da je ikona bila od kamena i jasno mi je zašto nije izgorela, ali da bude onako netaknuta, e to ne razumem! Plamen je nije čak ni zahvatio! Ovo sigurno nešto znači - kaže za Srpski telegraf komšija Đura Antić.

RepublikaFoto: Republika.rs
ATEISTA ZATEČEN Komšija Đura Antić

U požaru koji je buknuo u ponedeljak rano ujutru teško je povređena vlasnica stana Biljana Jovanović, dok su njen sin Nikola i snajka lakše povređeni jer su se nagutali dima. Naši reporteri juče su obišli stan u kojem je izbila vatra, ali u njemu više nije bilo čudotvorne ikone.

- Sreo sam sina komšinice ispred zgrade, pretpostavljam da je on uzeo i odneo ikonu iz stana. Rekao mi je da je Biljana operisana i da nije u najboljem stanju. Ima teške opekotine po rukama i leđima, iskreno se nadam da će se brzo oporaviti - dodaje komšija.

Tačan uzrok ovog požara još nije poznat, a nakon završetka istrage znaće se više informacija. Prema prvim informacijama, vatru su izazvale dotrajale električne instalacije. 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading