(FOTO) NOVE SMS PORUKE u slučaju Darka Kostića: SEVERINA POMAGALA KREATORU-PEDOFILU?!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova kompromitujuća prepiska između modnog kreatora Darka Kostića i maloletnog L. J. (16), učesnika takmičenja "Neki novi klinci" koji ga je optužio za seksualno napastvovanje, isplivala je u javnost! Kako Srpski telegraf otkriva, u prepisci se, između ostalog, pominje i poznata hrvatska pevačica Severina Kojić, a iz poruka se može zaključiti da je ona znala da se kreator dopisuje sa ovim maloletnikom.

Foto: ST/N. PANČIĆ
Privođenje Darka Kostića

"Pozz te Seve, rekla mi je da te blokiram, da me ne kompromituješ i da zovem policiju kad mi priđeš", napisao je kreator, na šta mu L. J. odgovorio: "Zovi miliciju, najebaćeš ti, ne od mene, od njih, jer imam šta da im kažem".

Kreator je na to napisao L. J. da je znao da će da pokaže svoje lice, na šta mu je tinejdžer odgovorio: "Naravno, ja uvek imam jedno lice, nisam cava i dvoličan. Dao si mi kamagru".

Iz poruka koje je Kostić slao L. J. (16) može se zaključiti da je pevačica znala za njegovu vezu s maloletnikom

Kako je naš list već pisao, L. J. je optužio dizajnera da mu je podmetnuo tablete za potenciju dok ga je slikao u svom stanu, pod izgovorom da će pomoću njih izgledati razvijenije na slikama.

Podsetimo, Kostiću je nedavno produžen pritvor za još 30 dana zbog sumnje da je u svom stanu na Novom Beogradu seksualno napastvovao L. J. (16).

Foto: Srpski telegraf
Foto: Srpski telegraf
Foto: Srpski telegraf

Pocepao mu majicu

U okviru istrage koja se vodi protiv Darka Kostića kao svedok je saslušavan i portir zgrade na Novom Beogradu u kojoj dizajner živi. On je ispričao da je L. J. došao kod njega da zatraži pomoć u iscepanoj majici.

- Momak je sišao kod mene i rekao da ga je Darko napao. Rekao je da mu duguje neke pare za snimke i da nije znao da je gej - izjavio je portir i dodao da su kod Darka često dolazili muškarci sličnog izgleda - "niži, mlađi i suvonjavi".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading