Proslava u čast sladoleda

Autor:

Vesti

19.07.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sladoled je provereni recept za dobro raspoloženje. U to ime pozivamo vas na najveći praznik sladoleda - SladoleDan, u subotu 21. jula od 12 časova u Tašmajdanskom parku. Posetioci će imati priliku da uživaju, kako u već dobro poznatim, tako i u novim ukusima omiljene poslastice.

RepublikaFoto: Promo foto

Praznik, sladoledu u čast, sada već tradicionalno treću godinu za redom obeležava kompanija Frikom. Tašmajdanski park će tog dana, sve do 15 časova, biti pretvoren u poseban kutak u kom će zabavu u raznim društvenim igrama moći da pronađu, kako oni najmlađi, tako i nešto stariji posetioci, uz pregršt novih ukusa sladoleda.

Za veselo raspoloženje pobrinuće se popularni Jagodići koji će za mališane izvesti specijalnu predstavu i deci dočarati svoje dogodovštine na safariju. Nakon predstave, posetici moći da se druže sa članovima porodice Jagodić.

Veselu atmosferu pri isprobavanju novih, i uživanju u omiljenim ukusima sladoleda dodatno će zagrejati klovn Šašavko, nadmetanje u pomalo zaboravljenim igrama “bacanje kamena s ramena”, školice, skakanje u džakovima i lastiš, a oni najodvažniji će imati priliku da sa povezom preko očiju udaraju pinjatu, dok ih ostatak ekipe navodi gde se ona nalazi.

Pobednici u ovim zabavnim igrama će imati priliku da osvoje vaučere za sladolede.

Svetski dan sladoleda se godinama unazad obeležava 20. jula, a praznovanje traje cele nedelje. Inače,  ovaj praznik je ustanovljen u Sjedinjenim Američkim Državama pre 34 godine, na predlog tadašnjeg predsednika SAD Ronalda Regana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading