Kralj Instagrama favorit licitacije: DAO 150.000 ZA POMOĆ TEODORI

Vesti

11.07.2018

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Licitacija za pomoć jednogodišnjoj Teodori koja boluje od teškog oblika leukemije završava se sutra u 12 sati a najveću sumu, 150.000 dinara, do sada je dao Osman Karić, popularno nazvan kralj Instagrama. Akciju su pokrenuli Srpski telegraf, portal Republika.rs i čuveni MMA borac Dušan Džakić koji na licitaciji prodaje omiljene rukavice i plašt iz mečeva.

RepublikaFoto: Promo foto
Teodora Cvetanović

Osman Karić, koji se i sam borio s opakom bolešću, podržao je mnoge humanitarne akcije do sada.

- Znam šta znači biti bolestan. Borio sam se sa hepatitisom C i uspeo sam da izbacim taj virus uz pomoć boga, moje žene, sina, i jake volje za životom koju sam uvek imao. Prvo želim ozdravljenje za Teodoru, a ako uspem da pobedim na licitaciji, želja mi je i da Dušanov plašt i rukavice poklonim Mireli Burudžić, svetskoj šampionki u boksu koja treba da služi kao uzor mladima - poručuje Karić za portal Republika.rs.

Foto: www.instagram.com
Osman Karić

MMA borac Dušan Džakić, zadovoljan je kako se licitacija privodi kraju i apeluje na ljude da nastave da doniraju novac za pomoć Teodori, jer već do kraja avgusta mora biti prikupljeno 50.000 evra za njeno lečenje u Bolonji. 

Na kraju licitacije, sutra u 12 časova, objavićemo pobednika (najveća predložena suma) i on do kraja tog dana treba da uplati iznos sa kojim je licitirao i kao dokaz pošalje uplatnicu. Džakić će pobedniku lično uručiti plašt i rukavice, a mala Teodora će biti na korak bliže ozdravljenju. Svako ko želi da učestvuje neka pošalje SMS poruku na telefon 066/80-30-518. U poruci pošaljite svoje ime, prezime i iznos za koji želite da otkupite Džakićev plašt i rukavice.

Bajatović uplatio 100.000, stizala i pomoć iz inostranstva

Dušan Bajatović, generalni direktor Srbijagasa, priključio se humanitarnoj akciji i uplatio 100.000 dinara. Uplate su nakon tekstova u Srpskom telegrafu i na portalu Republika.rs, stizale i iz inostranstva.
Teodori možete pomoći i uplatom na račune:
Dinarski: 160-503248-40
Devizni: 00-540-0002662.2
IBAN broj: RS35160005400002662262
SWIFT/BIC: DBDBRSBG

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading