SPREMITE SE ZA TOTALNO PRŽENJE: LETO SE VRATILO U SRBIJU!

Autor: Republika

Vesti

11.07.2018

06:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji u sredu nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplije. Posle podne na zapadu se očekuje lokalni razvoj oblačnosti i tek ponegde ređa pojava pljuskova sa grmljavinom. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 12 do 18°C, maksimalna dnevna od 26 do 30°C. U toku noći u Vojvodini naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Ilustracija

U Beogradu u sredu sunačno i umereno toplo. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 16°C, maksimalna dnevna 28°C.

U Srbiji u četvrtak pretežno sunčano. U toku jutra i dela prepodneva pljuskovi sa grmljavinom očekuju se u Vojvodini, a posle podne i uveče samo u zapadnim i jugozapadnim predelima Srbije.

U petak sunčano i toplo. Posle podne i uveče na zapadu i jugozapadu očekuje se ređa pojava pljuskova sa grmljavinom, uglavnom u brdsko-planinskim predelima. U subotu sunčano i toplo. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 28 do 32°C.

U nedelju pre podne sunčano. Sredinom dana u zapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

U Beogradu narednih dana sunčano i toplo, samo se u četvrtak tokom jutra očekuje promenljivo oblačno. Maksimalna temperatura narednih dana do 30°C. U nedelju pre podne sunčano. Posle podne i uveče naoblačenje i osveženje sa kišom, pljuskovima, grmljavinom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading