Bajatović podržao našu humanitarnu akciju: LICITIRAO 100.000 ZA POMOĆ TEODORI

Vesti

09.07.2018

15:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dušan Bajatović, generalni direktor Srbijagasa, priključio se humanitarnoj akciji Srpskog telegrafa, portala Republika.rs i MMA borca Dušana Džakića za pomoć jednogodišnjoj Teodori Cvetanović koja boluje od teškog oblika leukemije. Bajatović je na licitaciji, na kojoj Džakić prodaje svoje rukavice i plašt iz mečeva, ponudio 100.000 dinara, što je najveća ponuđena suma dosad.

RepublikaFoto: Tanjug
I on je licitirao za pomoć Teodori: Dušan Bajatović

Na kraju licitacije 12. jula u 12 časova, objavićemo pobednika licitacije (najveća predložena suma) i on do kraja tog dana treba da uplati iznos sa kojim je licitirao i kao dokaz pošalje uplatnicu. Džakić će pobedniku lično uručiti plašt i rukavice, a mala Teodora će biti na korak bliže ozdravljenju.  

Dušan Džakić zahvalio se direktoru Srbijgasa na humanosti i apelovao na ljude da se odazovu jer već do kraja avgusta mora da se prikupi 50.000 evra za lečenje ove malene devojčice u Bolonji.

- Akcija Srpskog telegrafa i portala Republika.rs traje do petka, pa požurite da skupimo što više novca za pomoć Teodori - poručio je Džakić.

RepublikaFoto: Promo foto
Potrebna joj je vaša pomoć: Teodora Cvetanović

Inače, licitaciju je pokrenuo ugledajući se na svog prijatelja Aleksandra Džokera Ilića, još jednog borca koji je svoje rukavice prodao u humanitarne svrhe.

Miloš Cvetanović, otac male Teodore, zahvalio se Dušanu Džakiću, Srpskom telegrafu i portalu Republika.rs što učestvuju u najvažnijoj borbi - borbi za život njegove ćerke.

- Od srca vam mnogo hvala! Dani prolaze, rok da se sakupi novac sve je bliži, a mi ne znamo šta još da učinimo da ga prikupimo do kraja avgusta. Lečenje u Bolonji jedina je nada za našu Teodoru. Imala je 49 hemoterapija koje su već iscrpele njen organizam i više nema vremena za čekanje - priča Miloš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading